Hur aktiverar jag notifikationer i Fortum Online?

Den nya versionen:

Om ni har lagt till Fortum Online Pro kan ni aktivera notifikationer om er elförbrukning skulle övergå det normala.

För att aktivera detta behöver ni logga in på Fortum Online här.Gå sidan till Verktyg i menyn och klicka på Hantera aviseringar. Här kan ni ställa in när ni vill motta notifikationer om avvikande elförbrukning.

Skärmbild 2024-01-17 124230

Den äldre versionen:
Om ni har lagt till Fortum Online Pro kan ni aktivera notifikationer om er elförbrukning skulle övergå det normala.

För att aktivera detta behöver ni logga in på Fortum Online här. Gå sedan till Dashboarden. Högst upp finns en ruta där ni kan aktivera notifikationerna:

Aktivera notifikationer i Fortum Online

Klicka på Aktivera och följ sedan stegen för att komma igång.