Hur tecknar jag ett elavtal till mitt företag?

Det är väldigt enkelt att teckna ett elavtal till företaget hos Fortum.

Företag med årsförbrukning under 100 000 kWh

Om du har ett företag med en årsförbrukning under 100 000 kWh kan du enkelt teckna ett elavtal online

Steg 1: Fyll i postnumret så att vi kan beräkna er elkostnad.

Steg 2: Välj er ungefärliga årförbrukning för att se det korrekta elpriset.

Steg 3: Välj elavtal.

Steg 4: Välj om du vill lägga till någon tilläggstjänst för att göra ert elavtal ännu bättre.

Steg 5: Fyll i företagets organisationsnummer.

Steg 6: Välj att ge oss en fullmakt eller fyll i era anläggningsuppgifter. Vi rekommenderar att ni ger oss fullmakten så kan vi sköta hela bytet och uppstarten åt er.

Steg 7: Fyll i era kontaktuppgifter

Steg 8: Klicka på Teckna elavtal!

Företag med en årsförbrukning under 100 000 kWh kan enkelt teckna ett elavtal online här.

Företag med årsförbrukning över 100 000 kWh

Om du har ett företag med en årsförbrukning över 100 000 kWh r ni varmt välkomna att konatka oss för en offert.