Mitt företags elavtal har förnyats utan min vetskap, vad gör jag nu?

Den 17 februari 2023 ändrade vi vår omförhandlingsprosess till nedan. 

Fast och vintersäkrat elpris

Om ditt företag har ett bundet fast eller vintersäkrat elavtal hos oss kommer vi att skicka ut ett brev 60-90 dagar innan bindningstiden går ut med information om att ert elavtal kommer att övergå till ett avtal med rörligt elpris (Fortum Rörligt – Löpande). Fortum Rörligt - Löpande löper tills vidare utan bindningstid, med två månader uppsägningstid. Om ni inte vill övergå till ett rörligt elpris finns det information i brevet kring när ni senast måste kontakta oss. 

Rörligt elpris

Om ditt företag har ett bundet rörligt elavtal hos oss kommer vi att skicka ut ett brev 60-90 dagar innan bindningstiden går ut med information om att ert elavtal kommer att förnyas med samma avtalsvillkor. Om ni inte vill att ert elavtal förnyas finns det information i brevet kring när ni senast måste kontakta oss.

Har ni inte fått detta brev? Vi skickar alltid ut brevet 60-90 dagar innan bindningstiden löper ut. Om ni vill ha en kopia på det brev som har skickats ut till er är ni varmt välkomna att kontakta oss på 020 818 818 vardagar mellan 08:00 och 17:00 eller mejla oss på foretagkundserive@fortum.com.